2012. november 17., szombat

!

Egy pár gondolat erejéig szeretnék egy kis figyelmet kérni!

Nem tudom, hogy mi az oka, talán az, hogy baromi sokat tanultok Ti is, meg én is, de nagyon lecsökkent a blog nézettsége. Meg úgy igazából mindegyik blogom nézettsége:D mármint beleértve a barátnőm blogját is, akinek én teszem fel a részeit. Szívvel-lélekkel próbálunk Nektek dolgozni, de kezdjük úgy érezni, hogy nincsen semmiféle értelme az egésznek. Nagyon köszönjük annak a 2-3 embernek, aki legalább pár gondolatot idefirkál, hogy jó volt bazmeg... elhisszük, hogy Nektek sincs több időtök mert nem hisszük, hogy csak mi érettségizünk az idén az olvasók közül, meg azt is elhisszük, hogy mindenkinek sokat kell tanulni. Kicsit néha mégis az jön vissza, hogy nincs megbecsülve amit csinálunk és ez elég szarul esik. Na mindegy, mindennek meg van a következménye. Valószínűleg nem jól csináljuk a dolgot, pedig minden kis szabadidőnkben a blogolással foglalkozunk. Nem siránkozós bejegyzés akar lenni, de míg Ti elolvastok egy részt, úgy kb. 5 perc alatt, addig mi másfél-két órákat dolgozunk vele, szinte a semmiért. Ezért valószínűleg csak hétvégénként lesznek új részek, sőt, még a blogszüneten is elgondolkodtunk...  

11 megjegyzés:

  1. Neeee.. ;( Kérlek nee.. :(( Imádom ezt a blogot, ez az egyetlen olyan blog, amit rendszeresen olvasok, és tűkön ülök, hogy mikor lesz már kövi rész... és akkor abbahagynátok? legalább azért az 1-2 olvasóért ne tegyétek ezt meg!

    VálaszTörlés
  2. Neeee, tényleg ne. Komolyan a te blogjaid az egyetlenek, amiket 5000x elolvastam és el fogom még ugyanennyiszer. Meg mindig annyira várom a részt. Öt percenként járok ide, h lássam, van-e új.

    VálaszTörlés
  3. Ne ! Kérlek szépen, hogy ne! Öt percenként töltröhetem újra az oldalt hatha van új resz!!imádom az összes blogodaty!!!! Ne legyen blogszünet kerlek

    VálaszTörlés
  4. ne ne nehogy abba hagyjátok igenis ügyik vagytok és mi nagyon szeretünk titeket és igenis érdemes új részeket hozni naponta vagy 2 naponta mert ahogy látjátok szeretünk titeket és azt is amit irtok.
    jól csináljátok és nem érdemes abba hagyni most az egy dolog h nem 100-an vagy többen olvassák majd idövel több lesz hidd el nekem!!!!!!!!!!kitartás!!!és addig is ennek a pár embernek tudjátok ti h mekkora örömöt tudtok okozni ezekkel a résszekkel nagyon-nagyot::::)) és számitanak rátok új izgi részekkel:!!! nem hagyhatjátok abba. mert hisz már mindenki tükön ül ugy várja az új részeket.szóval kérjük az ÚJ RÉSZEKET!!!!!!!!! És NEM ABBAHAGYNI EZT A BLOGOT ÉS A TÖBBBIT SE ABBA HAGYNI!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. na szóval gyorsan az újjakat és a köviket mindegyik KIRÁLY BLOGBA mert már majd megörülünk annyira várjuk az ujjakat GYORSAN A KÖVIKET '''''''''''''''''''''!!!!!!!!!! DE MINDEGYIKBE AZ ÚJJAKAT!!!!!!!!!!! ÉS GYORSAN!!!!!!!!!!! ÉA NAGYON ÜGYIK VAGYTOK!!!::::)))))))))))

    VálaszTörlés
  6. Kedves Ré.. seggbe rugjalak? Édesanya, ha másképp nem értesz a szóból, akk I hope you forgot this bullshit, IDIOT THOUGHTS!
    Idiotism for life. IMÁDJUK A BLOGJAITOKAT ÉS BAROMIRA MEG VANNAK BECSÜLVE!! :)<3

    VálaszTörlés
  7. Nemááár!! . .én imádom a blogodaat, és minden nap megnézem hogy van-e új rész. Abba ne hagyd! kérleek!!. .és ne csak hétvégente legyen új rész. Ja és hidd el vagyunk akik megbecsüljük a munkádat, mert nagyon jól írsz. Folytasd! :)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen mindenkinek. ♥ Tervbe vesszük a dolgot mert tudjuk, hogy vagytok, csak.... azért elfogytatok:/

    Szuszikám megértettem!♥

    VálaszTörlés
  9. jöjjenek már az új részek lécciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))))))))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  10. Jön este eg! :) ide is és a Stephanie-sba is, ami oldalt ki van téve! :) sőt, lehet h a Jade-esbe is teszek:)

    VálaszTörlés
  11. köszi köszi :) :) ügyik vagytok!! gyüjjenek már az új részecskék :)

    VálaszTörlés